مطالبه اجرت المثل ايام زوجيت يكي از همان حقوق ويژه‌اي است كه شرع و قانون براي ن در نظر گرفته است. زن وظايف خاصي در زندگي شويي دارد كه توسط قانون و شرع برشمرده شده است.

زوجه پس از ازدواج وظايفي را بر عهده مي‌گيرد كه شامل تمكين عام و تمكين خاص است. مطابق قانون به محض ازدواج، ميان زوجين وظايف و تكاليفي برقرار مي‌شود كه آنها بايد نسبت به يكديگر آن را انجام دهند،در اين موضوع زن شرعا نمي‌تواند بدون اجازه همسرش از خانه خارج و يا كاري كه همسر راضي نباشد را شرعا انجام دهد . ادامه تحصيل و كار كردن زن در خارج از منزل نيز بايد با اجازه شوهر باشد، هر چند در حال حاضر بسياري از ن اين حقوق را در عقدنامه دريافت مي‌كنند.



شرايط دريافت اجرت المثل چيست؟

طلاق از طرفه زوجه نباشد

فقدان قصد تبرع


مطالبه اجرت المثل ايام زوجيت بعد از طلاق


در صورتي كه طلاق توافقي نباشد، دادگاه، معمولا تكليف حقوق مالي زوجه را در صورتجلسه و راي صادره تعيين مي‌كند اما اگر طرفين توافق كنند كه مطالبه اجرت المثل قبل از طلاق نباشد و مرد، اجرت المثل را بعد از طلاق بپردازد، در اين حالت امكان مطالبه اجرت المثل بعد از طلاق با توجه به توافق طرفين وجود دارد.


منبع : موسسه حقوقي پندار



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jamie برزن اوج دلفان جارچی معرفی کالا سهیلی اطلاعات و آگاهی در زمینه های مختلف کانکس خاله زمزمه و بچه ولوله Jennifer مدرســــهِ خـــــوب